Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g26kcal0.8g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko5g13kcal0.4g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g262kcal8g38g10g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338334