Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)2.6g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.1g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal1.8g0g1g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.9g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g175kcal17.6g0g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363096