Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistettu 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g18kcal1g0g1.4g0.2g
Valittu annoskoko5g9kcal0.5g0g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0g0.4g0.1g
Arvot/100g100g173kcal9.8g0g13.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886