Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1.2g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal3.9g5.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970