Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Tomaattimurska 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.6g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g92kcal5.9g11.8g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240