Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1.3g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g6kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.8g1.9g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935