Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Maitojuoma, profeel, valio1.6g0.3kcal0.1g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal1g1g0.2g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.5g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g104kcal9.4g9.4g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040