Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0.2g0.6g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g50kcal1.9g5.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122304