Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.5g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g8kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g77kcal5.8g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737