Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.2g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)0.1g0.5kcal0g0g0g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g0.9g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal0.6g0g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Arvot/100g100g118kcal5.9g0g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977