Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Grahamjauho 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal0.4g3.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko5g10kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g189kcal3.8g32.7g1.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901