Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Spagetti Myllyn Paras1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.3g1kcal0.2g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g20kcal0.8g2.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.4g1.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g200kcal7.8g23.5g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117569