Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g50kcal3.8g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355