Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kalkkuna 0.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g3kcal0.4g0g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.2g0g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0g0g
Arvot/100g100g29kcal3.8g0g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309