Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2.2g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g12kcal1.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g120kcal12.2g6.1g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550