Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 2.1g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Hunaja0g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal1.2g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.6g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g98kcal11.5g1.9g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113