Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Katkarapu 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sinisimpukka vedessä 0.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g1.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal5.7g13.2g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072