Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal0g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204