Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)4.7g11kcal0.9g0.2g0.7g0g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g23kcal1.8g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko5g11kcal0.9g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g217kcal17.3g3.8g13.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425155