Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Voileipäkinkku,snellman0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Puolukka 0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g138kcal9.1g5.5g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514