Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1g2.9kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g10kcal0g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g94kcal0g1.9g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716