Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1.2g1g0.4g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.6g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g140kcal11.3g9.4g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759