Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)4.4g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ohrasuurimo 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kauralese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g90kcal3.8g13.5g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993