Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.2g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal5.8g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188475