Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g30kcal0.4g4.2g1g0.2g
Valittu annoskoko5g15kcal0.2g2.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g290kcal3.8g40.4g9.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384693