Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g1.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal0.8g3.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko5g14kcal0.4g1.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g257kcal7.5g35.8g5.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238