Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1.6g2kcal0.3g0g0.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g0.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.6g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.3g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal5.7g5.7g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308