Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g1.3g3kcal0.2g0g0.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal5.6g7.4g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586