Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%0.9g0.5kcal0g0g0g0g
Poronliha 0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.4g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g88kcal3.9g2g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283