Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g1.1g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 1.5g1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali, tuore, 257g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kiinankaali raaka 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g9kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.1g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal1.9g5.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062