Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Pekoni rasvainen 0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g5kcal0g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0g0.1g0g
Arvot/100g100g49kcal0g0g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208