Tomaattinen liha-makaronilaatikko 17%

- Keitä makaronit

- Ruskista jauheliha

- Mausta kypsä jauheliha oman maun mukaan

- Kaada kerroksittain sekä jauhelihaa, makaroneja, tomaattimurskaa että raejuustoa voideltuun vuokaan

- Sekoita kananmunat ja maito, ja kaada vuokaan

- Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 1 tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.2g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Makaroni, pasta 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 2% Ingman 100g0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko5g8kcal0.5g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g154kcal9.3g11.1g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103276