Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g1.3g1.2kcal0.3g0g0g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 0.4g0kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.8g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.4g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g85kcal7.4g1.9g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787