Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Purjosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.6g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g87kcal5.7g3.8g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266171