Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1.6g1.8kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%0.8g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.6g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.5g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g183kcal9.3g11.1g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662