Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Muna, annos 60g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g27kcal0.4g3.4g1.2g0g
Valittu annoskoko5g14kcal0.2g1.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g257kcal3.8g32.1g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311107