Porkkanasosekeitto

Laita pilkotut porkkanat, kesäkurpitsa ja valkosipuli kiehuvaan veteen.

Kuullota pilkottu sipuli öljytilkassa ja lisää joukkoon, samoin liotetut ja keitetyt kikherneet.

Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää creme fraiche ja mausteita, esim suolaa ja yrttejä.

Soseuta sauvasekoittimella.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 602 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal0g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142906