Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0.8g0.2g1.2g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.4g0.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g161kcal7.4g1.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535