Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.5g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal1g1.2g1g0g
Valittu annoskoko5g10kcal0.5g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g176kcal9.3g11.1g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720