Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g0.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Flora ruokakerma 15%0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g39kcal1.9g3.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798