Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1.2g2kcal0.2g0g0.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.8g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g111kcal7.4g1.9g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712