Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2.7g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Ranskankerma Valio0.7g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Pekoni Pirkka0.6g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g19kcal1.2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko5g9kcal0.6g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0g0.4g0g
Arvot/100g100g177kcal11.3g0g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161