Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g4kcal0g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal0g1.9g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281