Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Creme bonjour 14% valkosipuli0.9g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, Arla Kadett 5%0.6g1.2kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.8g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.4g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal7.5g1.9g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697