Kaalikeitto

Pilko kaali n.3-4cm suikaleiksi ja huuhdo.

Laita isoon kattilaan ja lisää vettä niin, että kaalit peittyvät reilusti.

Kuumenna nopeasti kiehuvaksi ja hiljennä lämpöä.

Hauduta hiljalleen poreillen n. 2-2 1/2h Uuden sadon kaali kypsyy nopeammin.

Lisää liha, -ja kasvisliemikuutiot(3+3) Maustepippurin voit lisätä joko kokonaisina tässä vaiheessa, tai jauheena jauhelihan seassa.

Kuori ja pilko porkkanat kiekoiksi, lisää keittoon.

Jatka hauduttamista vielä tunti.

Paista jauheliha ja lisää kypsään jauhelihaan mausteet, soijakastike, sweet chilli sauce, ketsuppi sekä valkosipuli.

(Jauheliha tässä vaiheessa todella mausteinen ja tumma.) Lisää seos keittoon, hauduta vielä muutama minuutti.

Keitto paranee lämmitettäessä uudelleen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 680 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio,vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi heinz (Heinz), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sweet Chili Sauce Santa Maria0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g3kcal0.2g0g0.2g0g
Valittu annoskoko5g2kcal0.1g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g33kcal2g0g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282762