Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g2.4g2.9kcal0.4g0.2g0.1g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g1.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal1.2g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko5g6kcal0.6g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g121kcal11.3g3.8g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179