Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 0.8g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.3kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g11kcal0.6g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.3g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g102kcal5.8g5.8g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978