Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Grahamjauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g28kcal0.4g4.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g14kcal0.2g2.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g1.1g0.2g0g
Arvot/100g100g267kcal3.8g40.4g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443604