Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika, punainen1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.4g3kcal0.2g0g0.2g0g
Heinz ketsuppi0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.4g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g93kcal3.7g3.7g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926