Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis0.7g0.8kcal0.2g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.8g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467